Dostava za Republiku Hrvatsku

Naručeni proizvodi se dostavljaju dostavnom službom, radnim danom unutar 10 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih proizvoda.

Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe dostavna služba mogla dodatno kontaktirati.

Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Molimo vas da nas o tome obavijestite e-mailom na peau@peau.hrili nazovite +385997333302.

Ako nakon 10 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molim javite e-mailom na peau@peau.hr ili nazovite +385997333302.

Povrat

Sve prodaje su konačne iz higijenskih razloga i iz istog ne dopuštamo povrat. Molimo provjerite svoju narudžbu prije plaćanja: naše veličine rađene su u skladu s Europskim standardima. Nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca ili zamjenu.

Povrati (ako je primjenjivo)
Povrat ne nudimo. Međutim, ako odlučite otkazati narudžbu prije slanja, pošaljite nam e-mail na peau@peau.hr. Obavijestit ćemo vas o odobrenju ili odbijanju povrata.

Zamjena (ako je primjenjivo)
Zamjene ne prihvaćamo iz higijenskih razloga. Predmete zamjenjujemo samo ako su oštećeni u proizvodnji ili u transportu, što se ne bi trebalo dogoditi jer su svi predmeti provjereni kvalitetom prije slanja. Da biste ispunjavali uvjete za zamjenu, vaš predmet mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga dobili. Također mora biti u originalnom pakiranju. Ako ga trebate zamijeniti za isti predmet, pošaljite nam e-poštu na peau@peau.hr i mi ćemo vam dodatno pomoći.